HET MUZIKAALSTE GELUID – NU MET STREAMING

PM7000N: geïntegreerde versterker met HEOS Built-in

De warmte van analoog, nu in digitaal formaat. De PM7000N biedt het klassieke en pure Marantz-stereogeluid met een breed scala aan ingangen en moderne aansluitmogelijkheden. Geniet van het muzikaalste geluid tijdens het streamen.

ZUIVERE VERSTERKING BIJ DIGITALE STREAMING

Maak kennis met de PM7000N: de eerste geïntegreerde hifi-versterker met Current Feedback en HEOS multiroom van Marantz. Stream uw favoriete muziek en geniet van digitale audiobestanden met hoge resolutie tot maar liefst 192kHz/24bits of DSD5,6. Schakel over op de hoogwaardige Phono MM-ingang en geniet van uw favoriete vinylplaten zoals nooit tevoren.

Beste Hi-Fi Syteem onder de £1000

What Hi-Fi? Awards 2019 oordeel: Een praktisch, uitgebreid en indrukwekkend streamingsysteem waar u alleen nog maar speakers aan hoeft toe te voegen

+ Groots, ruimtelijk en helder geluid
+ Toonaangevende helderheid
+ Solide streamingplatform
+ Handige tekstweergave

BEKENDE VOORLOPER

In 1971 lanceerde Marantz de 2270: een stereoreceiver die door velen wordt gezien als de best betaalbare die Marantz (of wie dan ook) ooit heeft gemaakt. Dit erfgoed is decennialang blijven bestaan en leidde onlangs tot de lancering van de nieuwe PM7000N: de eerste geïntegreerde versterker van Marantz met ingebouwde streamingmogelijkheden voor online muziek. Bovendien is hij voorzien van functies waar mensen in de jaren 70 alleen maar van konden dromen.

HOOGWAARDIGE GELUIDSONDERDELEN

Marantz heeft een stevige reputatie wat betreft de selectie van de best mogelijke componenten voor zijn hifi-producten. De PM7000N is voorzien van een ringkerntransformator en zeer snelle directe voeding, de bekende Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM) en originele Marantz SPKT-1+ speakerterminals voor een ongekende geluidskwaliteit binnen deze prijsklasse.

Beschermt tegen digitale storing

Om het analoge circuit tegen digitale storing en geluidsafstraling te beschermen, bevindt het digitale circuit zich in een afgeschermde behuizing. Om het signaal echter volledig te behouden tijdens het luisteren naar analoge bronnen, is de PM7000N ook voorzien van Pure-modi. Hiermee kunnen USB-A, wifi en/of Bluetooth worden uitgeschakeld, waardoor de PM7000N als puur analoge versterker kan worden gebruikt.